Lucija

Apartmani Ražanj

star_rate star_rate star_rate

Dobro došli u apartmane Lucija

U blizini je Rogoznice i Ražnja.

Smješteni su u mirnoj uvali Stivašnica samo 60 metara od mora. Zemljopisno gledano na sredini Jadranskog mora, tik do rta Ploče u oazi mira i tišine udaljeno, od magistrale Šibenik – Split samo 6 km. Arhitektonsko rješenje objekta je takvo da su tri moderna, komforna i lijepo uređena apartmana lagano uzvišena iznad mora.

Apartments Razanj Lucija
Apartmani Lucija - Ražanj
Apartments Razanj Lucija
Stivašnica - Ražanj

Objekt je orjentiran prema jugo zapadu. Svaki apartman ima svoju veliku terasu, što omogućava predivan i neometan pogled na otvoreno more.Ljubitelji mora uz plivanje i amatersko ronjenje mogu u obližnjoj školi ronjenja iznajmiti opremu i instruktora ronjenja te upoznati ljepotu našeg podmorja.

Akvatorij je iznimno bogat ribom, te je idealan za sve vrste ribolova.Naša uvala Stivašnica, okolne uvale i otočići idealni su za krstarenje, glisiranje, skijanje na vodi, vožnje na banani

Od nas možete dobiti potpunu logistiku. Upućujemo Vas u sve što trebate po dolasku (dozvole). Mi volimo ono što radimo… ali mi također cijenimo Vašu potrebu za privatnošću te smo zbog toga pažljivo uklopili našu uslugu kako bi spriječili sve nepotrebne smetnje. Naš cilj je pružiti Vam izuzetan doživljaj i zadovoljstvo kada stignete u naš objekt.


All rights reserved © Apartments Razanj 2018.